Octubre, 2024

06Oct7:00 am5:00 pmGR 92: ETAPA 1 GARRAF-SITGES (CANVI DE SORTIDA)

Més

Detalls d'activitat

Vocals: Angela Benedí, Marta Castejón, Marius Diaz

Per motius logístics ens veiem obligats a canviar la sortida del GR prevista (Peratallada – Begur) Us proposem fer el tram Garraf – Sitges.

Escepcionalment utilitzarem el tren com a mitjà de transport

Sortirem de les cases típiques del Garraf. Pasarem pel Castell de Garraf, fortalesa del segle XI . Passarem per Can Lluça per on arribarem a un collet des del qual tenim vistes del mar i de la plana de Campdàsens.

Passarem per la cimentera de Vallcarca i pujarem fins a l’ermita de la Trinitat. Començarem el descens a les rodalies del Puig de Sant Isidre fins a la Urbanització de la Llevantina, amb molt bones vistes sobre Sitges. Final d´aquesta etapa

Distància:  14.200 Kms.

Desnivell  +471 – 464

Dificultat: fàcil

Pressupost:   Preu dels bitllets de renfe uns 9€ anada i tornada. Si teniu el bono de rodalies el podeu fer servir

No socis 5€

Per participar-hi és obligatori tenir la targeta federativa. En cas de no tenir-la cal una llicència temporal per aquesta activitat que cal tramitar a secretaria, com a màxim, el dijous abans de la sortida. (Preu 6€)

 

Hora i lloc de trobada: Parada de rodalies de Passeig de Gràcia a les 8:15 (El tren surt a les 8:39

Inscripcions al centre,  via telèfon (932846979) o per mail

libenedi@gmail.com

marthamcs@gmail.com

 

Important: En compliment dels acords de la Junta Directiva, el responsable de la sortida pot excloure de la sortida a tot aquell participant que no es presenti amb el material adequat o que no tingui la preparació física adient. Així mateix els vocals poden modificar o anul·lar la sortida per força major.

Hora

(Diumenge) 7:00 am - 5:00 pm