EMAIL

info@uecgracia.cat

Truca'ns

93 284 69 79

Carregant Esdeveniments

SORTIDA 1R GRUP INICIACIÓ NOVEMBRE

25 novembre, 2023

<strong>Transport:</strong> Tren

<strong>Allotjament</strong>: Alberg Xanascat L’Espluga de Francolí

<strong>Horari – lloc de sortida:</strong> 6:45h dissabte – Estació  de Passeig de Gràcia

<strong>Horari – lloc d’arribada dels pares:</strong> 10:00h diumenge – Alberg Xanascat L’Espluga de Francolí

<strong>Preu:</strong> 50€

<strong>EXPLICACIÓ DE LA SORTIDA</strong>

Dissabte a les 6:<span class=’hiddenGrammarError’>45h</span> del matí ens trobarem a l’estació de <span class=’hiddenGrammarError’>Passeig de Gràcia molt puntuals</span>. A les 6:<span class=’hiddenGrammarError’>58h</span> surt el tren! I ens dirigirem cap a L’Espluga de Francolí, a la Conca de Barberà, on arribarem cap a les 9:<span class=’hiddenGrammarError’>17h</span>. Esmorzarem i ens posarem a caminar en direcció a l’Alberg de l’Espluga de Francolí, està gairebé al costat. Quan arribem a l’Alberg farem jocs, i dinarem allà, passarem la tarda fent activitats i alguna passejada.
L’endemà ens llevarem, esmorzarem i us esperarem a l’Alberg amb moltes ganes de fer una petita excursió. Pujarem tots junts (pares i infants) al Mirador de la Pena i allà dinarem. Per dinar cada família portarà el seu menjar i opcionalment podeu portar coses de pica-pica per compartir. Farem un concurs de postres (pastissos, galetes, etc.), amb premi per la família guanyadora! En acabar el dinar, recollirem la zona i marxarem cap a Barcelona.

<strong>MATERIAL:</strong>
–<em>ROBA:</em> samarreta de màniga curta, pantalons curts, pantalons llargs, roba interior, mitjons prims, buff o braga, mocador de mocs, jersei/polar, jaqueta, polar, rain cover o capelina. (Roba d’abric!!)
–<em>CALÇAT:</em> botes de muntanya.
–<em>CUINA:</em> cantimplora, menjar.
–<em>NIT:</em> sac de dormir i frontal.
–<em>DOCUMENTACIÓ:</em> DNI (si en tenen), carnets de la UEC i de la FEEC
–<em>ALTRES:</em> ulleres de sol, crema de protecció solar de llavis i de pell (molt importants), bosses de plàstic, kleenex/paper de WC.

<strong>ÀPATS:</strong>
2 esmorzars.

1 dinar (el segon el porten els pares).

1 sopar.

&nbsp;

Tens cap dubte? Pots contactar amb nosaltres aquí:

Comparteix