EMAIL

info@uecgracia.cat

Truca'ns

93 284 69 79

Carregant Esdeveniments

Esqui Muntanya al Pic Carlit per Lanoux

10 febrer, 2024

 

Aquesta Sortida d’esquí de muntanya es del calendari d’activitats de SAME.  Vocals coordinadors Francesc Bozzo i Ruben

-L’itinerari i ascensions a fer el concretarem la setmana abans de la sortida  segons condicions de la neu, risc d’allaus  i la Meteorologia prevista per al cap de setmana.

Material específic de la sortida:  Cal dur el material i roba adient al tipus d’activitat hivernal a fer amb raquetes o esquis de muntanya. A mes de raquetes, Esquis, pals, botes, pells, ganivetes, piolet i grampons així com el material de seguretat.  ARVA, pala i sonda.  Si no en teniu el podeu llogar a la secció de Material de l’entitat o en botigues especialitzades, demaneu informació.

-Si es dorm en un refugi sense guarda, caldrà dur la intendència habitual d’aquest tipus de sortides com sac, màrfega, menjar, fogonet, frontal, i altres.

-S’ha de tenir el nivell físic i tècnic suficient per ser autònom en l’activitat escollida.

-Disposar de la llicencia de la FEEC de l’any en curs , modalitat D o temporal FEEC o altres d’equivalents.<strong>  </strong>La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d’un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.

-Els NO SOCIS de la UEC  però amb la llicencia de la FEEC o equivalent hauran de abonar 5€ per inscriure’s a la sortida o activitat, segons normativa de l’entitat

-Els menors d’edat amb permís patern imprescindible i sota criteri dels organitzadors.

-En cas de mal temps o manca de condicions es proposaran canvis de lloc o cap de setmana.

-Ni la UEC Gràcia ni els vocals coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar

-Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): <a href=’https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/’><strong>https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/</strong></a><strong> </strong>

– El fet de participar en la sortida implica l’acceptació d’aquestes normes

El dimarts o dijous previ al cap de setmana de la sortida, a les 20.30h es farà la reunió informativa i de preparació de l’activitat a l’entitat.  UEC de Gràcia  c/ Encarnació 131-131, tel. 93 285 34 54.

Els interessats que no pugueu assistir a la reunió contacteu als vocals responsables o truqueu a la secretaria de l’entitat el dia de la reunió per informar-vos. També podeu adreçar-vos  al correu.

Organització i consultes: Als vocals de l’activitat.

MOLT IMPORTANT contacteu-nos quan abans millor per poder saber quants serem i per a l’organització de la sortida.

Fins aviat i bones  esquiades !!

Tens cap dubte? Pots contactar amb nosaltres aquí:

Comparteix