EMAIL

info@uecgracia.cat

Truca'ns

93 284 69 79

Carregant Esdeveniments

VALL FOSCA: RAQUETES/PIOLET/GRAMPONS

3 febrer, 2023

<strong>Circular Pic de Fitero – Tossal del Paiasso</strong>

<strong>Dia</strong>: Dissabte 4febrer.

<strong>Ruta</strong>: Circular Cabdella – Pic de Fitero – Tossal del Paiasso – Port de Rus – Cabana del Pletiu – Vall de Riquerna – Cabdella. La sortida es pot escurçar en funció de la meteorologia i temps emprat per fer l’exigent pujada fins a Fitero.

Fitero – Tossal de Paiasso

<strong>Dificultat</strong>: No hi ha cap dificultat tècnica remarcable més que la longitud de la sortida, el seu desnivell i els pendents, que amb neu poden ser de progressió lenta. La majoria de la sortida es fa sense cap camí marcat. Terreny d’alta muntanya: alguns passos poden tenir certa exposició.

<strong>Distància</strong>: 19 km

<strong>Desnivell</strong>: 1400m

<strong>Durada estimada</strong>: 8-9 hores.

<strong>Allotjament</strong>: Alberg de la Vall Fosca (Torre de Cabdella) Preu mitja pensió per persona: 42-48€. Cal portar sac de dormir o llençols i tovallola. L’alberg disposa de flassades (més informació a la web de l’alberg).

<strong>Cal dur:</strong> Dinar pel dia de la sortida. L’alberg pot preparar entrepans. Raquetes de neu. Pals de muntanya amb flors de neu (preferiblement que es puguin treure, ja que enguanyhi ha poca neu i el terreny serà mixta). Grampons i Piolet de travessia. Ulleres de sol, preferiblement factor 4. Protector solar. Recomanable paraneus. Botes adequades per la sortida, recomanables semi-rígides. A cotes altes el vent pot ser fort.

<strong>Transport i Trobada</strong>: Cotxe particular. Ens podem organitzar per optimitzar el nombre total de cotxes. Sortida de Barcelona divendres 3 febrer cap les 15:00. Sopar a l’Alberg a les 20:30. Tornada un cop finalitzada la sortida. Es possible quedar-se a l’Alberg la nit de dissabte per qui vulgui estendre l’estada a la Vall fins diumenge. Qui no disposi de cotxe, s’haurà d’adaptar als horaris/dia de tornada dels conductors del cotxe.

<strong>Responsable sortida</strong>: Josep Altet. Per inscripcions i informació: <a href=’mailto:josep.altet@gmail.com’>josep.altet@gmail.com</a>. Data límit inscripció: dilluns 30 gener.

<strong>Observacions:</strong> Per participar-hi és obligatori tenir la targeta federativa mínim nivell C. En cas de no tenir-la cal una llicència temporal per aquesta activitat que l’interessat haurà de tramitar a Secretaria de la UEC abans de realitzar la sortida.

&nbsp;

Tens cap dubte? Pots contactar amb nosaltres aquí:

Comparteix