EMAIL

info@uecgracia.cat

Truca'ns

93 284 69 79

Carregant Esdeveniments

SORTIDA CONJUNTA 1r/2.0 GRUP INICIACIÓ MARÇ

26 març, 2022

Transport: Rodalies

Allotjament: Albert Pere Figuera

Horari – lloc de sortida: 7:15h dissabte – Estació de Plaça Catalunya sota el rellotge

Horari – lloc d’arribada: 20h diumenge – Estació de Plaça Catalunya

 

EXPLICACIÓ DE LA SORTIDA

Dissabte ens llevarem ben d’hora ben d’hora per trobar-nos a l’estació de trens de Plaça Catalunya a les 7:15 del matí. Baixarem a l’estació de Ribes de Fraser on enfilarem muntanya amunt fins a Campelles, dinarem al Coll de l’Erola amb uns vistes a la vall que separa el Pirineu del Prepirineu Gironès espectaculars!
A la tarda farem jocs de coneixença que tenim noves incorporacions, i tornarem a baixar per dormir a la suite presidencial de l’Alberg Pere Figuera.

Si la canalla es lleva amb el peu dret, diumenge posarem rum al poblet de Toses, on agafarem el tren de tornada. Si els ànims no acompanyen farem una ruta fins el cimet El Cogulló.

Tornarem a Plaça Catalunya a les 8 del vespre.

Aquesta pot ser de les últimes sortides que dormim tant còmodes, ja que a l’abril començarem a practicar com muntar tendes per així agafar el costum per els super campaments que celebrarem aquest juny!!

Recordem que s’han de portar tots els àpats, botes de caminar resistents, i us animem a que feu la motxilla amb els vostres fills i filles, i si la volen fer ells encara millor!!

 

MATERIAL

-MOTXILA PETITA: una motxila <strong>petita</strong> per a portar aigua, guants, etc quan no estiguem amb la motxila gran.

–ROBA: jersei, samarreta de màniga curta, malles o pantalons curts, pantalons llargs, roba interior, mitjons prims, buff o braga, mocador de mocs, cangur, polar, rain cover o capelina. (Roba d’abric!!)

–CALÇAT: botes de muntanya.

–CUINA: cantimplora, menjar. (Navalla no!)

–NIT: sac de dormir i frontal.

–DOCUMENTACIÓ: DNI (si en tenen), carnets de la UEC i de la FEEC

–ALTRES: ulleres de sol, crema de protecció solar de llavis i de pell (molt importants), bosses de plàstic, kleenex/paper de WC.

ÀPATS:

2 esmorzars

2 dinars

1 sopar (Sopinstant/Yatekomo/alguna cosa que es pugui fer amb aigua calenta)

Tens cap dubte? Pots contactar amb nosaltres aquí:

Comparteix