EMAIL

info@uecgracia.cat

Truca'ns

93 284 69 79

Carregant Esdeveniments

SORTIDA JOVENT – Comapedrosa (Andorra)

2 octubre, 2021

<p align=’justify’><strong>Transport</strong>: Cotxe particular</p>
<strong>Allotjament</strong>: Refugi de Baiau (Andorra)

<strong>Horari i lloc de sortida</strong>: Dissabte 2 d’Octubre a les 6:00h – Plaça Joanic

<strong>Horari i lloc d’arribada</strong>: Diumenge 3 d’Octubre a les 20:00h (aproximadament) – Plaça <span class=’hiddenSpellError’>Joanic</span>

<strong>EXPLICACIÓ DE LA SORTIDA</strong>

Quedarem a les 6h a la plaça Joanic per enfilar-nos cap a les pistes d’esquí Vallnord-Arinsal, Andorra (amb una petita parada prèvia a la Seu d’Urgell per agafar forces). I aparcarem a la mateixa estació d’esquí de Vallnord-Arinsal. Començarem a caminar per la pista i després agafarem el GRP que ens portarà fins al refugi del Pla de l’Estany (2.027m), i a continuació seguirem pel GR 11.1 fins la Collada dels Estanys Forcats (2.743m), on es valorarà la possibilitat de fer algun cim (com per exemple: Pic de Medacorba 2.915m o Roca Entravessada 2.925m). Des de la mateixa collada, seguirem altre cop el GR 11.1 fins al Refugi de Baiau (2.517m) on farem nit. Un cop arribats al refugi, deixarem les motxilles, dinarem i qui s’animi podrà baixar als Estanys de Baiau (que es troben a tocar).

Després d’un gran sopar d’inauguració de Jovent curs 2021-2022, agafarem forces pel gran cim de l’endemà: El Pic de Comapedrosa (2.942m). Un cop fet cim, baixarem seguint el GR11 passant per Basses d’Estany Negre fins a arribar a punt d’inici Vallnord-Arinsal, completant la ruta circular.

<strong>MATERIAL</strong>:

ROBA: jersei o forro polar, samarreta curta/llarga, pantalons còmodes (xandall, malles), samarreta tèrmica (recomanable), roba interior, mitjons gruixuts, buff o braga, mocador de mocs, gorra, cangur, paravent, jaqueta impermeable i anorac (IMPORTANT ROBA D’ABRIGAR i PARANEUS).

CALÇAT: botes de muntanya, calçat còmode opcional (vambes, crocks).

CUINA: cantimplora, drap de cuina, coberts, foc, FOGONET/OLLA /GAS.

NIT: sac de dormir, frontal/pila de recanvi i màrfega.

DOCUMENTACIÓ: DNI (qui en tingui), carnets de la UEC i de la FEEC.

ALTRES: ulleres de sol, crema de protecció de llavis, bosses de plàstic, clínex/paper de WC, walkie-talkie.

Tens cap dubte? Pots contactar amb nosaltres aquí:

Comparteix