EMAIL

info@uecgracia.cat

Truca'ns

93 284 69 79

Carregant Esdeveniments

MATINAL PER MONTJUÏC

17 gener, 2021

<strong>Data :  17/01/2021</strong>

<strong>Punt de trobada:</strong>  A la cantonada del Bar Els Tres Tombs situat davant del Mercat de Sant Antoni a Urgell/Ronda Sant Antoni/Ronda Sant Pau situat al costat de una de les sortides de metro Línia 2 parada Sant Antoni.

<strong>Hora de trobada:</strong>  09:00 h.

<strong>Itinerari :</strong>

Mercat Sant Antoni -Ronda Sant Pau -Parlament – Paral·lel – Poble Sec – Mercat de les Flors –                   MNAC-Palau Sant Jordi-Cementiri Montjuïc-Tomba Macià-Tomba Ildefons Cerdà-Tomba Cambó- i les que trobem durant la travessa com la de Joan Ventosa i Calvell-Zona Franca-Pujada a les runes del Castell del Port amb vistes al Fossar de la Pedrera-Castell de Montjuïc-Miramar-Paral·lel-Mercat Sant Antoni.

<strong>Desnivell aprox.</strong>  300 m.

<strong>Distancia aprox.</strong> 13 km.

<strong>Temps aprox.</strong>   4’00 h.

Ruta circular.

<strong>INSCRIPCIONS:</strong>

Contactant amb el vocal-responsable de la sortida.

Cal indicar nom complet, DNI, nº soci UEC (si és el cas), indicar si s’està federat (en cas de no estar-ho cal tramitar l’assegurança temporal)

Jordi Camí: 638 935 942

<strong>L’assistència està limitada a 6 persones, incloent el vocal (degut a limitacions COVID).</strong>

La data límit d’inscripció és el 15 de gener.

<strong>RESPONSABLES DE LA SORTIDA:</strong>

Jordi Camí

<strong>REUNIÓ PRÈVIA:</strong>

No n’hi haurà

<strong>OBSERVACIONS IMPORTANTS:</strong>

El vocal es reserva la facultat de suspendre la sortida si el pronòstic és de mal temps o altres circumstàncies personals o derivades de la Covid.

Obligatorietat de tenir vigent la targeta federativa en curs. En cas de no tenir-ne la UEC et facilita una llicència temporal només per l’activitat (5 € per persona).

En compliment dels acords de la Junta Directiva, el responsable de la sortida pot excloure de la mateixa a tot aquell participant que no es presenti amb el material adequat per la sortida o no tingui la preparació física adient.

S’hauran de complir totes les normes de prevenció, seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries en vigor el dia de la sortida.

Tens cap dubte? Pots contactar amb nosaltres aquí:

Comparteix