EMAIL

info@uecgracia.cat

Truca'ns

93 284 69 79

Carregant Esdeveniments

LA MUSSARA i AVENCS DE LA FEBRÓ

16 novembre, 2024
DIFICULTAT Mitjana

La Mussara, poble despoblat des de l´any 1960 dalt del cingle de les Airasses amb impressionant vistes del Camp de Tarragona.  Avencs de la Febró , espectacular esquerda a la serra de la Mussara amb 2 coves, una de les quals té uns 7 x 30 m, indret d’amagatall de bandolers i contrabandistes.

ITINERARI:  Vilaplana (370 m.) – Grau de les Campanilles – La Mussara (990 m) – Bosc de l’Agustenc – Avencs de la Febró – Refugi de la Mussara – Camí de les Tosques – Vilaplana

TEMPS:        5/6  hores

DISTÀNCIA: 16 km

DESNIVELL: +/-650 m

NIVELL/DIFICULTAT:  mitjana

L’  accés a la Cova Gran de l´Avenc de la Febró és opcional.

Vocals-Voluntaris: Jordi Ollé

TROBADA:  Alfons X/Lepanto  (al costat de la sortida del metro L-4)(6h.30´)

VIATGE:   en cotxes particulars

InscripcionsMitjançant e-mail a secretaria@uecgracia,cat o jordiom99@gmail.com comunicant el nom, el mobil de contacte i si es soci de la UEC.   Si no es té l´assegurança de muntanya o de la FEEC com a màxim fer una temporal abans del dijous anterior a secretaria.

REUNIÓ:  15/11/2024  20 h. en el local de la www.uecgracia.cat

MATERIAL NECESSARI:  Motxilla, capelina o impermeable, paravents, farmaciola bàsica, manta tèrmica, calçat de muntanya, roba esportiva còmode i transpirable, roba i accessoris d’abric (roba tèrmica, guants, buff, gorro,…), gorra o barret, ulleres de sol, crema solar, frontal, dinar, aigua, bastons (opcional, però molt recomanable), brúixola.

 

MAPES I INFORMACIÓ: 

1:25.000 “Muntanyes de Prades”   Edit. Alpina

1:30.000 “Camins del Baix Camp Nord”   Edit. Piolet

https://www.muntanyescostadaurada.cat/ca/senderistes

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/vilaplana-campanilles-la-mussara-avencs-de-la-febro-les-tosques-vilaplana-13193204

 

 

 

 

Tens cap dubte? Pots contactar amb nosaltres aquí:

Comparteix