Octubre, 2024

11Oct8:00 pm9:30 pmXERRADA: Més de 5.000 km pedalats per terres escandinaves

Més

Detalls d'activitat

Més de 5.000 km pedalats per terres escandinaves! El viatge comença des de la porta de casa, al nord dAlemanya, i mendinsa per Dinamarca, Suècia, Finlàndia i Noruega, recorrent pistes solitàries i carreteres poc transitades que em porten a descobrir un món de paisatges salvatges i sorprenents. Fins a arribar al punt més al nord dEuropa: el Cap Nord, on el sol de mitjanit no deixa temps a les estrelles

He viscut moments de solitud i connexió íntima amb la natura: boscos interminables, llacs d’un blau profund i muntanyes majestuoses amb glaceres que gairebé toquen el mar… També he compartit la ruta amb altres ciclistes, en trobades inesperades i plenes de complicitat, i amb gent local que, amb petits gestos, han convertit el viatge en una experiència encara més enriquidora. Per sort, i gràcies a les noves tecnologies, també puc mantenir el contacte amb les persones estimades de casa.

Amb tot, ha estat una aventura extraordinària, allunyada del dia a dia, amb sol, calor, pluja i vent…amb un cúmul dimpressions que tatrapen i no et deixen anar. Perquè, sobre la bicicleta, el contacte amb lentorn és directe, intens i constant. 

I tot això em fa recordar aquella travessa pel Pirineu, fa exactament 30 anys. Tant diferent, i alhora, tant semblant

Cesc Bosch

Hora

(Divendres) 8:00 pm - 9:30 pm